LRF Media köper upp klassisk SEO-byrå, lanserar prestationsbaserad SEO-modell

In Nyheter, SEO by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ehandel.se-ägarna LRF Media har biffat upp egna premiumtjänsten Edge genom att investera i egen försäljning av SEO-kompetens. Som numera erbjuds till ehandel.se-prenumeranter och tillkomna svenska e-handlare. Den kommer från klassiska SEO-byrån Brath som grundats av sökmotorkonsulterna Magnus Bråth och hans syster Maria Bråth. Men som numera är majoritetsägt av det digitala förlaget. Affären ska ha slutförts under slutet av fjolåret men har i dagarna beskrivits mer i detalj. Bland annat har ett helt prestationsbaserat erbjudande tagits...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon