Humana bygger personaliserad värdegrundsförstärkning med ny Sitevision

In Intranät, Nyheter, Optimizely/Episerver, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Humana har idag handlat upp Sitevision som ny plattform och verktyg för att styra en uppdaterad webbupplevelse för den nordiska marknaden. Sitevision ska även användas som nytt intranät för verksamhetens 16 000 medarbetare.

Humana säger sig i ett uttalande ha en stark värdegrund. Just den värdegrunden beskrivs även som en av koncernens viktigaste tillgångar idag. Den ska prägla allt från anställningsprocesser, utbildningar och synen på delaktighet på arbetsplatsen. Nu ska detta underlättas, kommuniceras och ännu bättre tillämpas internt och externt med det uppdaterade, digitala stödet.

0 st
anställda har bolaget
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Målet är att öka allt stöd gällande produktivitet och engagemang oavsett geografisk plats eller device för de anställda. Sitevision ska integreras nära med Humanas tidigare Google-produktsvit och medarbetarna ska få mer skräddarsydda upplevelser. Beroende på behov och uppgift de har på bolaget.

Partner i projektet är Webstep och Fröjd Agency.

2018 vann Devcore Humana.se på en Optimizely CMS i Optimizely Digital Experience Platform (DXP) drift. Humana kallar sig ett av Nordens ledande omsorgsföretag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  AI-stödet Opal co-pilot sticker ut i uppdaterade Optimizely One sviten, nyheterna från Opticon 2023