Atex släpper OneView Advertising samt Tablet Ad Management

In CDP, DMP, iPad, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Atex fortsätter satsa på mediagiven med annonsstöd för sina tablet-anpassade lösningar. Nu släppts Microsoft Dynamics CRM / SalesForce.com integrerade Atex OneView Advertising samt Atex Tablet Ad Management som hjälper företag att: Lägga orders, schemalägga, tracka, publicera, rapportera och fakturera annonser. Respektive: Internt stöd för säljare som via iPad ska kunna följa besökares intresse av annonser och ha möjligheten att agera på och stödja försäljningen via annonser. Mer om annonssystem? MKSE.com har samlat på sig allt detta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment