Avknoppningen från Ektron – Episerver går som tåget

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Före detta Ektron-ledningen med Edward, "Ed" Rogers och Steven Sherkanowski tvingades under dramatiska förhållanden lämna sitt bolag när Accel-KKR köpte Episerver och fusionerade bolaget med Ektron för några år sedan. Men CMS-pionjärerna studsade snabbt tillbaka och sedan några år tillbaka satsar de på att erbjuda ett bättre CMS-stöd i Office 365 och Microsoft SharePoint via egna CMS-bolaget Akumina. De har sedan starten vunnit "digital workplace" och intranätstödkontona för namnkunniga kunder som: Boston Red Sox Walt Disney...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon