Både Sogeti och Halvarsson pratar HHS Stevie Award

In Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Handelshögskolan är en av ytterst få svenska sajter som valt Sharepoint MOSS 2007 som CMS även för den externa webbplatsen. Nu har deras arbete belönats med en Stevie Award. Både Sogeti och Halvarsson & Halvarsson vill uppmärksamma och ta åt sig ära för den i Sverige tämligen okända titeln. Här är sajterna de tävlade emot: Home Page STEVIE AWARD WINNER: Handelshögskolan, Stockholm, Sweden "Handelhogskolan" FINALISTS: Accenture, Chicago, Illinois "accenture.com Home Page" INSEAD, Singapore and Fontainebleau, France...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment