Balder satsar på Microsoft Dynamics 365 och Drupal för bättre kontroll på affären

In CRM Customer Relationship Management, Drupal, Microsoft Dynamics 365, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Fastighetsbolaget Balder har efter ett projekt tillsammans med partnern Fellowmind börjat använda Dynamics 365 som nytt nav för alla sina affärsprocesser och dialoger. All verksamhetsrelaterad information har efter ett Microsoft Dynamics 365-projekt samlats i en och samma plattform och processen ska nu på end-to-end manér kunna flöda från start till mål i samma plattform.

Vilka svenska bolagsledningar har redan spenderat för mycket pengar på metaverse och mindre taktiska digitalbeslut? Leta i MKSE.com innovation tech nyhetskategori. Öppen gratis under en begränsad period.
Balder migrerade till Dynamics 365 för att kunna samla all verksamhetsrelaterad information i en och samma plattform inklusive hyresgäster, fastigheter/objekt, ärenden, beställningar, besiktningar, aktiviteter, uppsägningar, uthyrning mm. Användare ska kunna följa status på ett smidigare sätt. En central del i projektet ska varit att kommunikationen med hyresgästen var bra och uppfattas som modern. Mina Sidor och digital signering finns aktiverat i Dynamics 365.

Balder är annars en Drupal 7 CMS använder i SEO- och utvecklingsprojekt tillsammans med byrån Mild.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Brenderup uppgraderar till Dynamics 365

Fastighets AB Balder äger, förvaltar och utvecklar bostäder, kommersiella fastigheter och hotell i Skandinavien, Tyskland och Storbritannien.