Barack Obamas Change.gov på Expression Engine

In Javascriptramverk, Nyheter, Övriga / Custom CMS, Sociala media / web2.0 by edenstromLämna en kommentar

Change.gov, den tillträdande presidenten Barack Obamas nya sajt valde amerikanska PHP CMS:et Expression Engine som CMS. Även Movable Type ska varit med på ett hörn. Till det kommer lite jQuery och Google Analytics för att sköta script och statistik. Barack Obama har under sin kampanj hyllats för den digitala strategin . Den inkluderade SMS, Twitter (inte Jaiku), Facebook, Youtube och MySpace (men inte är väl dessa fem allena en "genialisk digital kampanj" år 2008?). Hur som helst...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.