Bästa WordPress-byråerna i Stockholm enligt ny typ av mätning

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Karl Skarman som är CDO på Evidensia Djursjukvård, med en bakgrund på Avantime och Avanza Bank, har presenterat en jämförelse av Wordpress-byråer i Stockholm. Den baseras på SEO och laddtider på byrårnas egna sidor och använder mätmetoder och verktyg som HTML5-validering, Google Page Speed, Pingdom performance och ySlow tal. Förutsätter man att de, ofta mindre, WordPress-byråerna i Sverige lägger all tid på egna uppenbarelsen är topplistan över bästa byråer som följer: Triggerfish – 128 poäng Knight digital – 98 poäng...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon