Bazaarvoice växer med förvärv inom influencer marketing

In AI, ChatGPT, Machine Learning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Välkända rekommendationsmotorn Bazaarvoice är inte kända för att växa genom förvärv, men det är precis vad de gör nu i november. Det handlar om AI-relaterade och namngivna influencer marketing-uppköpet Affable.ai som blir en del av Bazaarvoices numera rätt stora User-Generated Content (UGC) portfölj.

0 st
kunder hade företaget vid övertagandet
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

Affable.ai är ett influencer marketing fokuserat produktbolag som bl a har en AI-baserad sökmotor via egna produkten Skye (likt svenska Collabs) som ger insyn i hur väl en kampanj, en produkt etc. rankar i olika sociala kanaler. Det går även att hantera collaborations med influencers samt tracka kampanjer och mäta performance av olika slag. Stöd som erbjuds innefattar Influencer Discovery, Influencer Request Management, Influencer Analysis, Influencer Relationship Management och Detect Brand Safe Influencers.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Impact Commerce ska hjälpa Elkjøp Elgiganten med MACH-arkitektur, investeringar och e-handel