UR handlar upp ny digitalbyrå, det avgjorde valet

In Android, iPhone, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Enligt ett pressmeddelande har UR hittat sin nya digitala, kommunikationspartner. UR ska ha letat efter en ny partner med en utökad bredd av kompetenser och stor vana av att arbeta inom det digitala medielandskapet. Det blev Familjen i Stockholm som vann. UR har tidigare jobbat med bl a ARC Umain för egna appen UR Play samt EY Doberman för strategi och andra kreativa tjänster.

0 :e
DAM kommer fyra
AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

UR, Utbildningsradion, har till uppgift att bedriva programverksamhet inom utbildningsområdet i allmänhetens tjänst och våra program är sakliga, opartiska och innehåller ingen reklam.

” – De har under upphandlingen visat på en stor förståelse för vårt utbildnings- och folkbildningsuppdrag. Vi är jättepeppade på att börja jobba ihop.”

Säger Mikaela Sonck, kommunikationschef på UR i ett pressmeddelande.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Innovationslabb och design thinking studios läggs ned, nya disruptiva trender under 2024