Belysningsföretaget bygger digitalt showroom, B2B och headless

In Centra, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Globen Lighting har just lanserat en ny digital plattform och uppdaterad grafisk profil för egna varumärket. Belysningsföretaget såg ett ökat behov av att hantera den digitala affären samt förbättra den digitala kundupplevelsen. Allt på en headless Centra e-handelsmotor, en ny B2B-lösning och ett digitalt showroom.

0 Mkr
tog centra in för 18 mån sedan

 

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Globen Lighting lät Aino sköta utvecklingen på e-handelsplattformen Centra.

”- Vi vill att den digitala upplevelsen av oss som varumärke återspeglar det som redan finns på plats och ger våra produkter den presentation de förtjänar. Med vår nya digitala upplevelse och uppdaterade grafiska profil möjliggör vi nu för fortsatt tillväxt.”

Säger Helena Thorell, vice VD Globen Lighting. I samband med e-handelsuppdateringen görs även en uppgradering av back-end i affärssystemet Pyramid tillsammans med ProClient och integration mot Centra med hjälp av Netropolis.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Flytt från headless till headless, ny Centra kund