Besqab valde Umbraco för mer flexibel teknisk lösning

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bazooka står bakom nya besqab.se för bostadsutvecklingsföretaget med samma namn. Besqab hade ett behov av en ny flexibel teknisk lösning som lätt går att anpassa till marknadens ständiga och föränderliga krav.

” – Det var en rolig och lärorik resa med höga krav på design, sökbarhet och användarvänlighet. Det tycker jag att vi tillsammans med Bazooka har lyckats med. Det bästa med samarbetet var att man inte behöver vara så väldigt tekniskt bevandrad för att Bazooka skulle förstå vad vi menade. De jobbade efter besökarens perspektiv tyckte vi.”

Säger Christina Durling, Marknads- och kommunikationschef. Besqab jobbar även med construction management och fastighetsutveckling med inriktning på vård- och omsorgsbostäder inom sin verksamhet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Astrid Lindgren köper in ny headless Centra för Pippi Långstrump, Bröderna Lejonhjärta och Emil

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss