Sandqvist väskor går internationellt med skalbar Centra, WordPress, Sitoo e-handel

In Centra, E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Väskföretaget Sandqvist omsätter numera nära 102 Mkr. Även rörelseresultatet har ökat och landade på 18 Mkr kronor under 2018, jämfört med 10 Mkr året innan. Bolaget satsar i samband med ökningen även på en ny skalbar flaggskeppsbutik online med målet att få en ny, drivande faktor i den fortsatta tillväxten.

– “Sandqvists digitala varumärkesupplevelse har blivit allt viktigare, särskilt eftersom det för många internationella kunder är det enda mötet med oss som varumärke. Vår digitala plattform är därför mycket viktig för att stärka relationen till våra kunder, det är även endast där samt i våra egna fysiska butiker, som vi kan ge den totala varumärkesupplevelsen.”

Säger Frida Persson, e-handelschef på Sandqvist.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Norstedts avtäcker ny digital och fysisk ID, nya plattformar

Fullservicebyrån Grebban har designat siten på modenischade headlessplattformen Centra. Den nya sajten är ihopbyggt med WordPress som CMS, Sitoo som POS samt Ingrid delivery checkout för att erbjuda en mer smidig lösning för frakt och leverans.

– “Vi är jätteglada över att få fortsatt förtroende för Sandqvist expansion. Tillsammans med vår partnerbyrå Grebban har vi tagit fram en lösning som vi hoppas tar bolaget till nya höjder när man nu skalar upp verksamheten internationellt”

Säger Martin Jensen, VD på Centra. Däremot har man missat SEO-jobbet inför re-lansering, just nu pekar toppresultaten på t ex Google till 404-sidor.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Omniarchs topplista gällande svenska e-handelsplattformar

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss