Sandqvist väskor går internationellt med skalbar Centra, WordPress, Sitoo e-handel

In Centra, E-handel, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Väskföretaget Sandqvist omsätter numera nära 102 Mkr. Även rörelseresultatet har ökat och landade på 18 Mkr kronor under 2018, jämfört med 10 Mkr året innan. Bolaget satsar i samband med ökningen även på en ny skalbar flaggskeppsbutik online med målet att få en ny, drivande faktor i den fortsatta tillväxten. - “Sandqvists digitala varumärkesupplevelse har blivit allt viktigare, särskilt eftersom det för många internationella kunder är det enda mötet med oss som varumärke. Vår digitala plattform...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon