Microsoft släpper nytt inom e-handel för Retail, presenterar Dynamics 365 Commerce

In E-handel, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Efter ett decennium med, och ett utan, egna e-handelsprodukter är nu Microsoft plötsligt tillbaka som ett e-handelsproduktbolag. Det genom retail och omnikanalfokuserade nya september-släppet Dynamics 365 Commerce. Den nya lösningen ska: “Samla back office, in-store, call center och digitala upplevelser". Vidare ska nya Dynamics 365 Commerce inkludera samarbets- och produktivitetslösningar som designats för att hjälpa medarbetare inom retail med t ex en kundtjänstlösning som även tillhandahåller intelligenta system med intelligens inom beslutsfattande och personalisering. För den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon