Blåkläder satsar på enferno Storm e-handel

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Optimizely/Episerver, Storm Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

MKSE.com får vet att Blåkläder AB, som omsätter 576 Mkr, planerar en ny, större e-handelssatning försina arbetskläder. Det ska bli en svensk enferno Storm e-handelsinstallation backendimplementerad av enferno själva samt med frontend-arbete utfört av Valtech frontend. Upphandlingen ska precis ha klarats av och projektet väntas släppas senare i år. Även idag finns ett katalogsystem med goda e-handelsförutsättningar på produktnivå (zoom, nedladdningar, favoritlistning, sociala-knappar etc.). Blåkläder har tidigare även byggt en EPiServer webbtillsammans med NetRelations samt Blåkläder har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment