Bonnier Tidskrifter rullar ut appar på 20h med WordPress API, utsatta för hack

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Update: Det går bra utan ”headless / flat file / static” för Bonnier Tidskrifter när de vill producera nya tjänster på sin omfattande WordPress installation. Nytt för i sommar är att tidningshuset börjat använda plattformen för att med hjälp av olika API:er snabbt få ut olika varumärkens nya mobilappar.

”–WordPress är idag ett ramverk för webbapplikationer oavsett hur vi presenterar vårt innehåll. Genom att arbeta med WordPress API kan vi idag bygga en mobilapp för ett av våra varumärken på 20 timmar.”

Säger Gabriel Sjölund, produktchef för digitala medier på Bonnier Tidskrifter.

I Allt om mats vin-app ryms alla nya viner på Systemet. WordPress agerar där ett innehållsbibliotek som både sajter och appar hämtar sitt innehåll från.

0h
ska det ta att få fram appar

Gabriel Sjölund, produktchef för digitala medier på Bonnier Tidskrifter, berättar samtidigt att:

”–Eftersom [Wordpress] är världens populäraste publiceringsverktyg utsätts vi ständigt för intrångsförsök. Man måste tänka på säkerheten och välja rätt hosting som kan hålla koll på loggar.”

Angry Creative har tagit över visst förtroendet och ska vara ansvariga för förvaltning inom samtliga WordPress-installationer. De tog över delar från Odd Alice, som fortfarande jobbar med kunden.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Ingemar Stenmark och Therese Johaug säljer kuddar på ny WooCoommerce och Klaviyo Marketing Automation

Kommentarer

  1. De har ju inte blivit utsatta för hack, de säger att säkerhet är viktig, för att inte bli hackade. Rubriken är felaktig.

  2. Det här stämmer inte. Dels har Bonnier Tidskrifter inte blivit utsatta för hack, och dels har Angry Creative inte ersatt Odd Alice, olika uppgifter. Vänligen korrigera.

Leave a Comment