Allt om Mat, Angry Creative, bonnier tidskrifter, Wordpress Nyheter, Wordpress

Bonnier Tidskrifter rullar ut appar på 20h med WordPress API, utsatta för hack

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Update: Det går bra utan "headless / flat file / static" för Bonnier Tidskrifter när de vill producera nya tjänster på sin omfattande WordPress installation. Nytt för i sommar är att tidningshuset börjat använda plattformen för att med hjälp av olika API:er snabbt få ut olika varumärkens nya mobilappar. "–WordPress är idag ett ramverk för webbapplikationer oavsett hur vi presenterar vårt innehåll. Genom att arbeta med WordPress API kan vi idag bygga en mobilapp för ett av våra varumärken på 20...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. De har ju inte blivit utsatta för hack, de säger att säkerhet är viktig, för att inte bli hackade. Rubriken är felaktig.

  2. Det här stämmer inte. Dels har Bonnier Tidskrifter inte blivit utsatta för hack, och dels har Angry Creative inte ersatt Odd Alice, olika uppgifter. Vänligen korrigera.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.