Bonnier Tidskrifter rullar ut appar på 20h med WordPress API, utsatta för hack

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Update: Det går bra utan "headless / flat file / static" för Bonnier Tidskrifter när de vill producera nya tjänster på sin omfattande WordPress installation. Nytt för i sommar är att tidningshuset börjat använda plattformen för att med hjälp av olika API:er snabbt få ut olika varumärkens nya mobilappar. "–WordPress är idag ett ramverk för webbapplikationer oavsett hur vi presenterar vårt innehåll. Genom att arbeta med WordPress API kan vi idag bygga en mobilapp för ett av våra varumärken på 20...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. De har ju inte blivit utsatta för hack, de säger att säkerhet är viktig, för att inte bli hackade. Rubriken är felaktig.

  2. Det här stämmer inte. Dels har Bonnier Tidskrifter inte blivit utsatta för hack, och dels har Angry Creative inte ersatt Odd Alice, olika uppgifter. Vänligen korrigera.

Leave a Comment