Marginalen Bank, Bambora och litium visar upp nya kassor

In Check out/Kassasystem, litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Marginalen Bank ger sig in i e-handelssvängen med en egen kassa. Systemet Hygglig.com är en betallösning från Marginalen Bank, byggd med dig som konsument i åtanke. Den digitalt fokuserade nischbanken vill möjliggöra en "trygg e-handel där avsikten är att göra köpupplevelsen för dig som köpare så enkel och hygglig som möjligt". Kassan kan testas på nya demosajten yoyo.se. Och Bambora släpper nästan samtidigt sin e-handelsfokuserade kassavariant Bambora One. One kallas även den en enkel betallösning med fokus på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment