Bontouch bra bit över 100 anställda. Söker balans, öppnar fjärde kontor

In Android, iPad, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svenska app-byrån Bontouch är senaste att öppna upp kontor norröver och addera Åre / Östersund till egna listan över kontor och studios. Det blir det fjäde kontoret tillsammans med Stockholms-, New York och London verksamheten. Bontouch skriver att de öppnar upp kontoret för att nå "bättre balans för sina medarbetare". Bontouch jobbar främst med SJ (en mängd appar), Swish, 3M, SEB, PostNord och H&M. Stora referenser. Bontouch AB har under Martin Forslings ledning de senaste tre...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon