Nya maktfaktorer inom DAM och PIM för e-handel och webb

In Adobe AEM, DAM, Drupal, Nyheter, Optimizely/Episerver, PIM, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

QBank och Imagevault får hård ny konkurrens då danska Digizuite går "all in" på plattformen i en större SEO- och marknadskampanj. På nya domänen DAMforepiserver.com berättar danskarna varför alla tusentals Episerver-användare ska välja just deras DAM framför de andra lösningarna. De har även tagit över nästan alla sökresultat på kombinationen. Tidigare var Imagevault nästan synonymt med en större Episerver-investering. En roll som sedan noterade QBank började ta över sex år sedan genom att hårt säljbearbeta den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon