“Det handlar inte längre om din webbplats”, Magento 2 anpassas efter Amazon och marknadsplatser

In Adobe Commerce / Magento, Amazon, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Efter tiden med Ebay som ägare lärde sig open source e-handelsprodukten mycket om marknadsplatser och dess betydelse för e-handeln, menar Magento Commerces VD Mark Lavelle (som har en sjuårig bakgrund inom just Ebay). Magento 2 ska därför i senaste uppdateringarna fått en ny typ av stöd för att fungera bättre i kombination med framtidens marknadsplatser, och främst då Amazon. "- Amazon har förändrat allt, men handlare ska vara fortsatt optimistiska. " Menar Magentos CEO i ett samtal med Diginomica...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.