DMP-stöd och Journey Builder i nya Salesforce Advertising Studio och Data Studio

In Adobe AEM, Analys / Statistik, CDP, DMP, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det gäller att lägga beslag på termen DMP fort nu. Akronymen nämns frekvent av analytiker, reklambyråer, webbyråer och mediafolk. Inte minst just nu under reklamveckan Cannes Lions 2018 i kunddialog kring vad produktstöd som Advertising Cloud och Advertising Studio kan erbjuda. Salesforce, som står bakom den sistnämnda produkten har nyligen berättat mer om deras syn på vad ett DMP är och ska bestå av för reklamköparna. Data Management Platform stödet från Salesforce hette tidigare Krux och tekniken...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon