Sparbanken Syd handlar upp TYPO3 av Resultify

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I en större omgörning har Sparbanken Syd valt TYPO3 som ny publiceringslösning. Trotjänarbyrån Pixelant (numera genom sammanslagningen Resultify) står som vanligt bakom TYPO3-konsultationen. Sparbanken Syd ville förnya, förbättra och kunna erbjuda något som andra bankaktörer inte kunde eller gjorde. Resultify tog gemensamt fram en ny grafisk profil och började utnyttja oanvända kanaler som exempelvis Youtube. Banken nya webbplats har fått ett större, rullande hero-löp med påföljande målgruppsingångsboxar. Det finns även ikoner för vanliga frågor inom Swish och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon