Good Old lägger ned för gott, röda siffror

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Klassiska skånska byrånnamnet Good Old är efter en tids integration nedlagt som varumärke. Grannbyrån KAN tog över Good Olds kvarvarande anställda vid årsskiftet och numera pekar enbart Goodold.se till en informationssida hos KAN och alla andra sociala kanaler är nedstängda. Med Gold Old skulle KAN gå över 60 anställda (Kanmalmo AB har en vinstmarginal om 14%). De tidigare Good Old-anställda flyttade även över till KANs kontor tidigare i år. Förvärvet ska inte varit speciellt dyrt, enligt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment