Energibolaget använder mobilt BankID och integrationer för att locka kunder

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Landskrona Energi med 30 000 kunder inom el, fjärrvärme och kommunikationstjänster har fått en ny integrerad Episerver CMS lösning levererad av Kodexe. I den nya uppsättningen delas digitala attribut mellan publik webb och intranät i ett och samma CMS. En integration med Mobilt BankID ska även gjort det smidigare med avtalstecknande inom Landskrona Energi. Det finns i nya lösningen även kontaktformulär på valda webbsidor så kunderna snabbt kan skicka meddelanden till rätt mottagare direkt från webbplatsen. CMS fanns...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon