EPiServer Marketing Arena med Online Services och Enecto är släppt

In Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

EPiServer med VD Peter Larsson berättar att de har släppt Marketing Arena, det nya verktyg som de pratat om sedan förra höstens EPiServer Day. Marketing Arena är ett EPiServer CMS 5-integrerat "marknadsstöd". Med marknadsstöd menas i detta fall: Test av sökmotoroptimering (genom preview av hur sökmotorerna ser innehåll) Personalisering (matcha information mot besökaren) Fånga upp säljsignaler och nya kunder på sajten Underlätta kampanjarbete (EPiServer CMO) genom mallar, med inbyggd A/B testing Verktyget baseras på tjänster från...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Vad. än servaren eller tycke namn : affär folk behov resultaten : se LEADSExplorer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.