EPiServer ska göra besökare till prospects i CRM-systemet

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom5 Comments

Ett tillägg till EPiServers kommande satsningar! Jag glömde helt bort det under torsdagskvällens redogörelse. Allt vin som vevades med Sami Grahn och Johan Olsson från EPiServer och Gustaf Snöbohm från Getupdated innan hotellet stängde kan hjälpt till. Under 2009 hoppas EPiServer bli marknadsdivisionen och marknadschefens bästa vän. Entusiastiskt berättade marknadschefen Maria Wasing och VP Products Rikard Ljungman att EPiServer satsar stenhårt på en kommande yta, base, för marknadsenhet på företag med en EPiServer CMS 5. Tanken...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Både Enecto och ProspectFinder har haft EPiServer-plugins ett bra tag. Det nya skulle alltså vara att erbjuda någon färdig komponent för kopplingen till CRM och community.

  2. Både Enecto och ProspectFinder har haft EPiServer-plugins ett bra tag. Det nya skulle alltså vara att erbjuda någon färdig komponent för kopplingen till CRM och community.

  3. Tack för förtydligande. Vad jag förstått ska den modulen uppgraderas och självklart är Engage+ -kopplingarna det riktigt nya. Och det jag skriver om i slutet att jag gärna vill se ett praktiskt exempel på, innan jag tror på.

  4. Tack för förtydligande. Vad jag förstått ska den modulen uppgraderas och självklart är Engage+ -kopplingarna det riktigt nya. Och det jag skriver om i slutet att jag gärna vill se ett praktiskt exempel på, innan jag tror på.

  5. Tack för förtydligande. Vad jag förstått ska den modulen uppgraderas och självklart är Engage+ -kopplingarna det riktigt nya. Och det jag skriver om i slutet att jag gärna vill se ett praktiskt exempel på, innan jag tror på.

Leave a Comment