Adaptive Content, crm, Enecto, EPiServer 7.5, ProspectFinder CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Optimizely/Episerver

EPiServer ska göra besökare till prospects i CRM-systemet

In CRM Customer Relationship Management, Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom5 Comments

Ett tillägg till EPiServers kommande satsningar! Jag glömde helt bort det under torsdagskvällens redogörelse. Allt vin som vevades med Sami Grahn och Johan Olsson från EPiServer och Gustaf Snöbohm från Getupdated innan hotellet stängde kan hjälpt till. Under 2009 hoppas EPiServer bli marknadsdivisionen och marknadschefens bästa vän. Entusiastiskt berättade marknadschefen Maria Wasing och VP Products Rikard Ljungman att EPiServer satsar stenhårt på en kommande yta, base, för marknadsenhet på företag med en EPiServer CMS 5. Tanken...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Både Enecto och ProspectFinder har haft EPiServer-plugins ett bra tag. Det nya skulle alltså vara att erbjuda någon färdig komponent för kopplingen till CRM och community.

  2. Både Enecto och ProspectFinder har haft EPiServer-plugins ett bra tag. Det nya skulle alltså vara att erbjuda någon färdig komponent för kopplingen till CRM och community.

  3. Tack för förtydligande. Vad jag förstått ska den modulen uppgraderas och självklart är Engage+ -kopplingarna det riktigt nya. Och det jag skriver om i slutet att jag gärna vill se ett praktiskt exempel på, innan jag tror på.

  4. Tack för förtydligande. Vad jag förstått ska den modulen uppgraderas och självklart är Engage+ -kopplingarna det riktigt nya. Och det jag skriver om i slutet att jag gärna vill se ett praktiskt exempel på, innan jag tror på.

  5. Tack för förtydligande. Vad jag förstått ska den modulen uppgraderas och självklart är Engage+ -kopplingarna det riktigt nya. Och det jag skriver om i slutet att jag gärna vill se ett praktiskt exempel på, innan jag tror på.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.