Flera nya kunder in till Occtoo

In E-handel, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Occtoo hör av sig och berättar att bolaget har vunnit några nya kunder senaste tiden, idag gick de ut med nya lanseringen och kontot Nordic Nest. Nordic Nest är en omfattande Episerver produktsvitanvändare med allt från CMS till Episerver Commerce och Episerver Personalization / Campaign (Peerius). Nordic Nest har över 2 000 designföremål från fler än 200 varumärken. De har haft en plan med tillskottet av Occtoo, Bank Bergström, VD på Nordic Nest berättar [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]att:

” – Vårt framgångsrecept på Nordic Nest är att alltid sätta kunden i centrum. Nytänkande teknik är en nyckelfaktor för att säkra att vi kan fortsätta utveckla vår kundupplevelse på bästa och snabbast möjliga sätt. Med Occtoo ser vi oändliga möjligheter kring vilka kundupplevelser vi kan bygga. Vårt första initiativ kommer vara en modern kundserviceapplikation för att stötta våra medarbetare i att ge ännu bättre och snabbare service till kunderna”

Nordic Nests andra konsulter och leverantörer? Avensia sade 2018 att de valde bort att jobba med kundkontot “på grund av tidsbrist”. Då började Nordic Nest sin förändringsresa tillsammans med Authority.

Vi har mer på samma ämne:  Handelsbanken bygger 70 man stort Salesforce CoE low-code team

Även ICANIWILL har också valt Occtoo nu i mars. Occtoo tog in Industrifonden och 42Cap som delägare och 22 Mkr för omkring 8 veckor sedan.

[/ppp_patron_only]