Sitecore i Optimizelys spår, köper inom B2B ehandel och CDP

In CDP, DMP, Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Här kommer Sitecores nytryckta pengar. Först inom CDP och headless B2B e-handel, visar det sig. Populära områden generellt för förvärv, från de senaste 2-3 åren. Och verkligen inte helt olikt sin Skandinaviska mångmiljardkollega Optimizely/Episervers nuvarande satsningsområden. VD Steve Tzikakis hoppas att förvärven ska fortsätta driva bolagets uppdrag att bli en stark partner inom AI- samt upplevelsedriven hantering och handel bland globala företag. Det är i Storbritannien (Irland) och USA det händer. Det gäller fortsatt för båda...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon