Gul&Blå öppnar upp ny e-handel, svenska plattformsval och strategier

In E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Klassiska modedestinationen och jeansmärket Gul&Blå AB har idag återuppstått med ett nytt, så klart, e-handelsfokus. Nya https://gulbla.com har sett dagens ljus och det visar sig vara en Vendre ecommerce lösning med olika typer av marketing automationstöd och analys. Standardiserade, proprietära svenska plattformen Vendre har nyligen även vunnit t ex Ur & Penn från som tidigare var en Adobe Magento användare. Jeansmärket Gul & Blå grundades av Lars Knutsson i mitten på 60-talet efter att rättigheterna till varumärket sålts...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon