Flopp, EPiServers börsnotering stoppad, struntar i notering?

In Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Ingen OMX-notering för EPiServer idag. Trots fulltecknat inom prisintervallet 52—60 kronor per aktie enligt Martin Henricson. Turbulensen på världens börser, då Stockholsmbörsen föll 3,2%, anges som officiell orsak. Det betyder att Amadeus Capital, Northzone Ventures, Monterro Holding och Mikael Runhem med familj får vänta med att casha in. Men värre, missödet kan även innebära starkt negativt förtroende för bolaget framöver. Bland Di.se kommentarerna pratas det om: "..Säljer svindyra produkter som går att få opensource utan kostnad...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Flopp, EPiServers börsnotering stoppad | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Erkänn nu epi!! priset var på tok för högt satt – finns ingen annan orsak

  3. Aktiespararnas vd Günther Mårder säger ”De har fått en förlorarstämpel. Förutsättningarna att ta sig in på börsen försämras radikalt om man misslyckas en gång”. Det pratas även om ett uppköp av ett större amerikanskt eller europeiskt bolag kan vara orsaken till att Henricson ger så röriga besked.

  4. Det finns mycket att fundera över och potentiellt oroa sig över i allt det här, men en sak som jag inte är ett dugg bekymrad över är kommentarerna på di.se som håller samma nivå som kommentarerna på alla svenska dagstidningar, det vill säga ganska låga och överlag negativa.

Leave a Comment