Flopp, EPiServers börsnotering stoppad, struntar i notering?

In Microsoft .NET, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Ingen OMX-notering för EPiServer idag. Trots fulltecknat inom prisintervallet 52—60 kronor per aktie enligt Martin Henricson. Turbulensen på världens börser, då Stockholsmbörsen föll 3,2%, anges som officiell orsak. Det betyder att Amadeus Capital, Northzone Ventures, Monterro Holding och Mikael Runhem med familj får vänta med att casha in. Men värre, missödet kan även innebära starkt negativt förtroende för bolaget framöver. Bland Di.se kommentarerna pratas det om: "..Säljer svindyra produkter som går att få opensource utan kostnad...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Flopp, EPiServers börsnotering stoppad | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. Erkänn nu epi!! priset var på tok för högt satt – finns ingen annan orsak

  3. Aktiespararnas vd Günther Mårder säger ”De har fått en förlorarstämpel. Förutsättningarna att ta sig in på börsen försämras radikalt om man misslyckas en gång”. Det pratas även om ett uppköp av ett större amerikanskt eller europeiskt bolag kan vara orsaken till att Henricson ger så röriga besked.

  4. Det finns mycket att fundera över och potentiellt oroa sig över i allt det här, men en sak som jag inte är ett dugg bekymrad över är kommentarerna på di.se som håller samma nivå som kommentarerna på alla svenska dagstidningar, det vill säga ganska låga och överlag negativa.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.