Försvarshögskolan fortsätter satsa på SiteVision, fler licenser köps in

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Swedish Defence University, eller FHS, Försvarshögskolan överger sin Episerver-licens för intranätet när nu det nya nätet landar på SaaS-baserade SiteVision. Samma val av installation FHS började utveckla tillsammans med Soleil förra året. Swedish Defence Universitys nya intranät har som fokus att "göra lätt att göra rätt". Intranätet ska ge anställda en effektivare vardag, tydligare kommunikation, mer transparens, bättre samarbeten och ökad kunskapsspridning. FHS jobbar även med bl a Hotjar och GTM. Försvarshögskolans uppgift är att bidra...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon