Fler väljer chatt för att stoppa övergivna varukorgar

In AI, Machine Learning, Botar, E-handel, Lojalitetsprogram, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Allt fler svenska webbplatser väljer att använda sig av Tidios realtidsbaserade och e-handelsfokuserade chatt-lösning. På kort tid har hela 300 000 webbplatser valt att aktivera lösningen, upp med 100% på bara några månader. Den inbyggda lösningen att använda chatt för att stoppa "abandoned shopping carts" på kritiska e-handelssidor och i vissa typer av sammanhang är populär. Att det dessutom finns ett AI bot-stöd á la Facebook Messenger Bot för att besvara frågor under nätter och helger...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon