Fortifikationsverkets 620 medarbetare använder SiteVision Social Collaboration intranät

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Fortifikationsverket har lanserat ett nytt socialt intranät. Målet var ett mer modernt intranät, visuellt och funktionsmässigt. Fortifikationsverkets gamla intranät togs fram 2004 och byggde på en Episerver-installation som inte uppdaterats sedan intranätet lanserades.Eftersom många av Fortifikationsverkets 620 medarbetare inte alltid sitter på kontoret har intranätet optimerats för både desktop, smartphones och tablets. På intranätet har man också integrerat medarbetarnas egna och gemensamma Exchange-kalendrar. Myndigheten köpte SiteVision Social Collaboration utvecklat tillsammans med SiteVisionpartnern Soleil IT. Fortifikationsverket äger och förvaltar Sveriges...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment