HiQ bakom nytt intranätprojekt för Luleå kommun

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Luleå kommun har uppdaterat och släppt loss ett nytt intranät på en Sitevision CMS och paketering. Projektet ska innefatta både ny design och en hel del övriga uppdateringar. Allt baserat på en omfattande effektkartläggning gjord under senaste året. HiQ stod för UX, design, implementering och leverans för kommunen.

0 st
invånare bor i kommunen
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

Tanken med projektet ska vara att intranätet framöver agerar som ett startskott för en allmän nytändning i organisationen. I nästa steg ska även en större strukturförändring göras där ett mer målgruppsstyrt informationslager läggs ovanpå. Luleå är en tätort i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. Luleå är Sveriges 25:e samt Norrlands femte och Nordkalottens sjunde största tätort, med 48 749 invånare.

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss

    MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Utmanande legacy på Green Cargo, Low code ovanpå blev lösningen