Google Font Directory ett alternativ till Cufón och sIFR

In Gratis, Javascriptramverk, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Google har släppt egna Google Font Directory i en beta. Via denna sajt kan webbplatsägare välja bland ett 20-tal nya, grafiska typsnitt som driftas hos Google själva. Google Font Directory fonterna släpps nu, då de baserats på CSS 3. Google har även släppt ett tillhörande WebFont API som stödjer den nya fontstandarden. Helt klart något vi kommer få se som ett alternativ till Cufón under hösten 2010. Tipstack till Adam Hassan på Cybercom....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment