O-Ringen valde SiteVision CMS

In Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Världens största orienteringstävling O-Ringen byggde sin nya webbplats oringen.se på SiteVision CMS. En mer lättarbetad webbplats, med ett modernt snitt var önskan från O-Ringens marknadschef Mark Balieu. Live-flöden från sociala medier som Twitter finns integrerat och syntes under tävlingarna, som hölls den 24 till den 30 juli. Även "digitala vykort". Hm. Men främst vart det en informationsspäckad lösning med mycket olika sektioner och textbaserat innehåll. Undrar om det verkligen räknas som "modernt snitt"? SiteVision syns annars...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment