DagensMedias paywall på iPhone imponerar

In Escenic, iPhone, Nyheter, Paywall by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

I juli släppte Talentum och DagensMedia en av de mer kreativa betallösningarna vi sett på svenska nyhetssajter. Och det är i deras tre veckor gamla iPhone app lösning återfinns! Den mobila appen erbjuder sedvanligt webb-TV, nyhetslistning och kommentarer. Men här går det även att besvara kommentarer. Något som t ex Escenic-kollegan Aftonbladet.se inte lyckats lösa varken i sin app eller på mobil.aftonbladet.se under ett års tid. Och nyhetslistningen har en ikon som visar om du läst...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nu DagensMedia DM pro med Apple förnyade prenumerationer. Nya priserna? En duktig sänkning med 85% (!) och 179:- SEK per år eller 28:- SEK per månad.

Leave a Comment