DagensMedias paywall på iPhone imponerar

In Escenic, iPhone, Nyheter, Paywall by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

I juli släppte Talentum och DagensMedia en av de mer kreativa betallösningarna vi sett på svenska nyhetssajter. Och det är i deras tre veckor gamla iPhone app lösning återfinns! Den mobila appen erbjuder sedvanligt webb-TV, nyhetslistning och kommentarer. Men här går det även att besvara kommentarer. Något som t ex Escenic-kollegan Aftonbladet.se inte lyckats lösa varken i sin app eller på mobil.aftonbladet.se under ett års tid. Och nyhetslistningen har en ikon som visar om du läst...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Nu DagensMedia DM pro med Apple förnyade prenumerationer. Nya priserna? En duktig sänkning med 85% (!) och 179:- SEK per år eller 28:- SEK per månad.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.