designa för, flash, GP.se, HTML5, ipad iPad, Javascriptramverk, Nyheter

Gör som GP.se, designa er sajt för iPad

In iPad, Javascriptramverk, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

GP.se-gänget har testat runt med egna Polopoly CMS:et sedan i april 2010. Nu i september ska GP.se enligt Bosse Dahl som första svenska tidning även helt designat om för att fungera friktionsfritt på ännu inte släppta iPad. Även Sydsvenskan (Escenic CMS) påpekar stolt att egna sajten fungerar fint på iPad och (vilket gav dem en nominering till Årets dagstidning i kategorin Digitala medier). Och Aftonbladets (Escenic CMS) helt egna iPad-app väntas komma ut senare i höst....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Gör som GP.se, designa er sajt för iPad | Might Know Something Else -- Topsy.com

  2. När vi anpassar webben efter en komersiell produkt har något slagit slint. Naturligtvis ska produkterna anpassa sig efter webben, inte tvärtom.

  3. Pingback: Tweets that mention Gör som GP.se, designa er sajt för iPad | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.