Handelshögskolan byter CMS till EPiServer, kastar 2000 sidor

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Handelshögskolan har tillsammans med Some Guys helt gjort om sin webbplats. Nytt fokus är öppenhet och tillgänglighet.Den nya responsiva lösningen är byggd i EPiServer 7.5 som ersätter en gammal SharePoint 2007. Sublime stod för utvecklingen. Projekttiden ska ha hållits nere till bara fyra månader.  Informationsstrukturen sågs över och i ett tidstypiskt "content reduction" arbete blev 6000 sidor nedskalade till 4000. Jobbet utfördes under sommaren och kallades "gigantiskt". Handelshögskolan är med sin ledande forskning inom marknadsföring, nationalekonomi, finansiell ekonomi, statistik,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment