Apoteksgruppen släpper nytt av Creuna

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Apoteksgruppen har utvecklat sin nya hemsida tillsammans med Creuna. Sajten innehåller enskilda, apoteksspecifika, undersidor där ägaren kan uppdatera sina kunder om vad som händer lokalt, presentera erbjudanden och integrera sina Facebooksidor.

”– Det var viktigt för oss att öka tillgängligheten till alla de fristående apotek som ingår i vår grupp och underlätta för dem att kommunicera till sina kunder lokalt. Genom den geografiska positionering hittar man lätt till sitt närmaste Apoteksgruppen-apotek och nu blir det tydligare vilken service som finns på respektive apotek.”

säger beställare Maria Mårfält.

EPiServer-sajten bygger på en central apotekssök med stöd från en utfällningsbar större sökmöjlighet i topp samt egna sidor man kan logga in på som medlem.

0
apotek ingår i gruppen

Apoteksgruppen består av 163 apotek från Gällivare i norr till Borrby i söder. Apoteken drivs av lokala egenföretagare med en gemensam serviceorganisation.

TeliaSonera Ipeer ska fått ansvaret att lansera en mobilanpassad e-handel för Apoteksgruppen under nästa år. Apoteksgruppen jobbar även med retailbyrån Workshop och reklambyrån McBride.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Kronans Apotek får upp composable commerce rekordsnabbt av Columbus

Kommentarer

  1. @creuna_se – Apoteksgruppen lanserar fullskalig e-handel Idag lanserar Apoteksgruppen sin nya e-handel som nu även tillgängliggör sitt receptfria sortiment på webben.

Leave a Comment