Apoteksgruppen släpper nytt av Creuna

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Apoteksgruppen har utvecklat sin nya hemsida tillsammans med Creuna. Sajten innehåller enskilda, apoteksspecifika, undersidor där ägaren kan uppdatera sina kunder om vad som händer lokalt, presentera erbjudanden och integrera sina Facebooksidor. "– Det var viktigt för oss att öka tillgängligheten till alla de fristående apotek som ingår i vår grupp och underlätta för dem att kommunicera till sina kunder lokalt. Genom den geografiska positionering hittar man lätt till sitt närmaste Apoteksgruppen-apotek och nu blir det tydligare vilken service...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. @creuna_se – Apoteksgruppen lanserar fullskalig e-handel Idag lanserar Apoteksgruppen sin nya e-handel som nu även tillgängliggör sitt receptfria sortiment på webben.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.