Apoteksgruppen släpper nytt av Creuna

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Apoteksgruppen har utvecklat sin nya hemsida tillsammans med Creuna. Sajten innehåller enskilda, apoteksspecifika, undersidor där ägaren kan uppdatera sina kunder om vad som händer lokalt, presentera erbjudanden och integrera sina Facebooksidor. "– Det var viktigt för oss att öka tillgängligheten till alla de fristående apotek som ingår i vår grupp och underlätta för dem att kommunicera till sina kunder lokalt. Genom den geografiska positionering hittar man lätt till sitt närmaste Apoteksgruppen-apotek och nu blir det tydligare vilken service...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. @creuna_se – Apoteksgruppen lanserar fullskalig e-handel Idag lanserar Apoteksgruppen sin nya e-handel som nu även tillgängliggör sitt receptfria sortiment på webben.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.