Huawei köper in både Sitecore, Adobe och SDL inför svensk datacenter och 5G-satsning

In Adobe AEM, CXM, Nyheter, SDL Tridion Sites, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

I samband med försäljningen och etableringen av alla egna 5G-produkter samt nya svenska datacenter har Huawei även köpt in nya digitalt stöd. För att skapa ett gott intryck online bland alla svenska intressenter. Den digitala närvaron ska skötas på bolagets nya Sitecore CMS med tillhörande SDL (eller SDL Tridion Sites som bolaget återgått (!) till att kalla produkten) språkstöd som sköter flaggskeppet Huawei.com. En sajt som ännu bara finns på engelska för att sköta den svenska...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon