Dela och vinn – Så går Tele2 Creative Hub inhousebyrå, ska delas upp inom kort

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Under torsdagsmorgonen höll Tele2s inhousebyråchef Cecilia Steenberg Forsberg ett utsålt seminarium på Berghs om inhouses vara eller icke vara, fördelar och lärdomar. Baserat på egna initiativet Tele2 Creative Hub som startade hösten 2015. Föreläsningen bjöd även på kunskap om hur teamet formats över åren, hur de ser på Tele2 och Comviqs externa byrårelationer samt vilka roller som tagits hem internt. Ute i Kista. Det är ett flertal agila team som bygger upp Creative Hub detta år....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon