Hudvårdsvarumärket köper upp global headless e-handel

In Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nu är Grebban klara med den nya Centra headless lösning de berättade om att de jobbar med i våras. Det svenska hudvårdsvarumärket Verso Skincare har tagit in en headlesslösning för att ta nästa steg i sin tillväxtresa. Verso Skincare, med bland annat eEquity som delägare, ska bygga anpassade sajter för USA, Europa, Sverige och Tyskland.

“ – Vi vill vara ett digital-first hudvårdsmärke och med de nya sajterna, hjälp från våra partners Grebban och Centra, samt ett förstärkt team internt har vi förberett oss för en spännande digital resa globalt inom såväl B2B som B2C. Vi är måna om att finnas tillgängliga för de som vill köpa våra produkter där det passar dem bäst. Våra duktiga återförsäljare, såväl i fysiska butiker som online, gör ett jättefint jobb med det idag och vi ser denna satsning från vår sida som ett bra komplement och stöd för den redan existerande försäljningen.”

Säger Lars Fredriksson, VD och grundare av Verso Skincare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Oscar Jacobson byter e-handelsplattform, in med NoA Ignite och Centra

Den digitala satsningen ska utgöra en viktig del i företagets arbete med att öppna upp mot nya marknader och lokalanpassa e-handelsupplevelen för bästa möjliga kundupplevelse. Verso Skincare jobbar med egna Retinol 8-produkter som ska vara mer effektiva men samtidigt skonsammare för huden än liknande produkter på marknaden. Under hösten kommer Verso fortsatt lansera på fler marknader, främst i Asien.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Storyblok delade just ut miljoner i cash till svenska teknikpartners, ny co-Creative 16 Mkr fond
Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss