Accenture köper upp bolag inom datadriven contentproduktion, vinner nya svenska kunder

In Nyheter, CDP, DMP, Content Marketing, CXM, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Accenture Interactive har gjort ett av säsongens första bolagsförvärv. Det blev ett av modellen "halvstort" bolagsförvärv, för att vara Accenture. Det är en produktionsbyrå och ett mer datadrivet content-gäng med hela 10 adresser i USA och ytterligare åtta kontor över resten av världen. Erbjudandet rör främst olika kreativa tjänster som går att hyra in och outsourca i både produkt- och tjänsteform. CreativeDrive jobbar t ex även med VR/AR, E-handelsstrategier och egna produkter som "CD/Suite - Content...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon