Hufvudstaden lanserar nytt digitalt space, målgruppsanpassas

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Comprend berättar att de fick i uppdrag att renovera fastighetsföretaget Hufvudstadens digitala utrymmen. Hufvudstaden erbjuder kontors- och butikslokaler i Stockholms och Göteborgs mer attraktiva lägen. I ett omfattande projekt skapat tillsammans med kunden ska Comprend har riktat innehåll mot flera målgrupper som prospekt, existierende kunder, journalister och jobbsökande. Projektet ska startat med en förstudie om hur allmänna företagsmål och krav kombineras med projektets intressenters främsta önskemål. Det visuella konceptet ska bygga på företagets kärnvärden samt objekt....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon