Peak Performance ger upp några procent av omsättningen för ny e-handel

In Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nu rullar tyska Excellent ut svenska retailern Peak Performances nya digital närvaro samt e-handel. Allt på en sprillans ny SalesForce Demandware tjänstebaserad lösning. Den svenska, välkända klädkedjan låg på en Episerver CMS/Commerce av 24HR tidigare, men satsar nu några procent av sin omsättning genom att efterlikna internationella förebilder som Adidas, Puma och Reebok. Sedan tidigare är även Tiger, Ecco, Ivyrevel och Acne svenska retailkunder. Peakperformance.com är inte enbart den typ av tristare vanilla Demandware vi sett på sistone. De jobbar med bakgrundsbildsmanér, transparenta produktbilder samt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment