Ica.se live på EPiServer CMS 5

In Featured, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

Michael Åsman projektledare Ica Sverige AB hälsar att nya Ica.se version 1.0.1 baserad på EPiServer CMS 5 har släppts. Teamet bakom kallar sajten "en av Sveriges största EPiServer-sajter". Sajten ska bl a innefatta omkring 1400 butikshemsidor. I releasen har en cover-flow liknande receptbildvisare byggts in och receptsök står i fokus. Webb-TV finns från Qbrick och stiaistik sköts av NetRatings SiteCensus V5.3. Kortpriser-carousel'en är tjusig och den egna Getsatisfaction användarfeedback är fint designad med glada tomatgubbar. En...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Det här var väl ingen vidare visuell upplevelse?!
  Känns extremt rörigt och plottrigt och saknar en stringens i designspråket.
  Var ska jag fästa blicken?
  Olika länkar, flikar, färger, skuggningar och pilar i olika storlekar… allt och lite till finns med.
  Nej, detta var inge vidare.
  Men tur att smaken är olika, det tilltalar säkert någon.

 2. Nä ICA, detta var ingen höjdare. Rörigt och otroligt dålig finish. Skuggor och bevels som skulle göra 90-talet avundsjukt. Synd när ni förmodligen satsat en rejäl slant på detta.

 3. Men på riktigt ICA… vad håller ni på med? Rörigare webbplats får man leta efter. Tomatgubbarna lyfter tyvärr inte slutbetyget. Nya ICA.se får en svag 1:a.

 4. Detta var bland dom fulaste siter jag sätt på ett tag. Vad har hänt, har dom sparkat alla designers?? Gamla ica.se var en av dom bättre till att bli helt bedrövlig. Måste låtit utvecklarna sköta designen..

 5. Pingback: Willys på trevlig EPiServer CMS 6 av Narva

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.