episerver community, shortcut, shortcut.nu, YouMeet Chatbots, Community, Facebook Pages, Episerver, Nyheter

Shortcut.nu äntligen re-lanserad

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Episerver, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Efter förseningar på drygt 8 månader (!) har äntligen en beta av nya Shortcut på community-plattformen YouMeet sett dagens ljus. Men många av de användare som är kvar verkar sakna enkelheten i ”Shortcut 1.0” samt tycker den större, tydliga designen mest stör jämfört med den tidigare, mycket komprimerade varianten. Shortcut.nu låg tidigare på en version av EPiServer Community 3 som i fjol slängdes ut på grund av kostnadsskäl....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kollade just migrationen. Verkar som bara 75% följde med från NetStar communityn. Alla vart kvinnor, Art Directors och egna bloggtiteln försvann bl a mycket annat. Nåja, nu är de äntligen över iaf.

  2. Pingback: Tweets that mention Shortcut.nu äntligen re-lanserad | Might Know Something Else -- Topsy.com

  3. Ett år senare: Shortcut.nu talar fortfarande om 70 000 medlemmar. Men vi ser fortfarande då enbart en aktivitet bestående av 6-8 foruminlägg totalt. I alla forum gemensamt. PER MÅNAD.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.