Shortcut.nu äntligen re-lanserad

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Efter förseningar på drygt 8 månader (!) har äntligen en beta av nya Shortcut på community-plattformen YouMeet sett dagens ljus. Men många av de användare som är kvar verkar sakna enkelheten i ”Shortcut 1.0” samt tycker den större, tydliga designen mest stör jämfört med den tidigare, mycket komprimerade varianten. Shortcut.nu låg tidigare på en version av EPiServer Community 3 som i fjol slängdes ut på grund av kostnadsskäl....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kollade just migrationen. Verkar som bara 75% följde med från NetStar communityn. Alla vart kvinnor, Art Directors och egna bloggtiteln försvann bl a mycket annat. Nåja, nu är de äntligen över iaf.

  2. Pingback: Tweets that mention Shortcut.nu äntligen re-lanserad | Might Know Something Else -- Topsy.com

  3. Ett år senare: Shortcut.nu talar fortfarande om 70 000 medlemmar. Men vi ser fortfarande då enbart en aktivitet bestående av 6-8 foruminlägg totalt. I alla forum gemensamt. PER MÅNAD.

Leave a Comment