Inga earn-outs till FFW eller River som såldes till Intellecta

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

ICTA, tidigare Intellecta, har köpt upp majoritetsposter om omkring 70% av Drupal-byråerna FFW (tidigare Propeople, Bysted och Blink Reaction) och River. Blink Reaction i USA ska kostat Intellecta omkring 70 Mkr för tre år sedan samtidigt som 175 man stora Propeople på sin tid gick för så lite som 46 Mkr. Eller enbart 370 000 DKK per anställd (!). Köpeskillingen för River med 50 anställda ska haft ett tak på 40 Mkr. En summa som de tidigare grundarna Richard Teroni...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon