Anders Borg börjar sälja Amelia AI

In AI, Machine Learning, Botar, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Den tidigare ministern har ett nytt uppdrag efter förra sommarens mindre fördelaktiga uppståndelse som ledde till att han förlorade flera av sina konsultåtaganden. Amelia AI:s amerikanska skapare IP-soft berättar att de tar in Anders Borg som ny rådgivare till egna styrelsen och företaget. ” - AI är en förening mellan matematik, programmering och språk. Amelia är självlärande och generell, hon kan jobba med SEB men också med verkstadsföretag. Eller en tidning” Säger Borg. Amelia AI och IP-soft...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.

cURL error 28: Operation timed out after 5001 milliseconds with 0 bytes received

To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon